здравеите колеги. някой може ли някой да ми даде ел.схемата на запалването на alfa155 1.8 проблема е следният при подаване на контакт не се вкл.помпата на инжелциона а при завъртане на стартер не подава искра на свештите.колата не е работила около 1год поради основен ремонт.беше разглобена до болче и след това зглобена моля и за всякакви други идеи свързани с по горе описания проблем.предварително благодаря
Известие
Collapse
No announcement yet.
проблем с запалването 155 1.8 ts
Collapse
X
-
уф за помпата има предпазител на 1 планка точно зад акумулатора.Там е и релето. При мен беше навряна под акумулатора/ паднала/ и падна голямо търсене.Докато не свалих акумулатора не можах да я видя. първо ровичках отзад на отвора за помпата и нивомера дамеря напрежение.Аlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S.
Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)
-
Re: проблем с запалването 155 1.8 ts
Първоначално публикувано от wenimontздравеите колеги. някой може ли някой да ми даде ел.схемата на запалването на alfa155 1.8 проблема е следният при подаване на контакт не се вкл.помпата на инжелциона а при завъртане на стартер не подава искра на свештите.колата не е работила около 1год поради основен ремонт.беше разглобена до болче и след това зглобена моля и за всякакви други идеи свързани с по горе описания проблем.предварително благодаряALFA ROMEO 155 T.SPARK 2.0 8V
ALFA ROMEO 33 1.5 TI
Comment
Comment